Ge ditt hem nytt liv med unika affischer

Grafisk plakat

Saknar väggarna i vardagsrummet, köket, hallen eller en fjärde plats i hemmet en extra touch?

Älskar du de rena linjerna, vackra färgerna och den geometriska designen?

Bryrar du om hållbarhet utan att kompromissa med kvaliteten?

Vi har valt ut några unika affischer och tavelramar som uppfyller ovanstående krav.

 

Grafikaffischer från WeDoArt

Med inspiration från Bauhaus-tiden designar Stefan några riktigt snygga och unika grafiska posters, som är tryckta på en snygg bit 170 grams sidenpapper med vattenlack. Papperet är dessutom halvmatt och fritt från trä.

 

Stefan är utbildad Grafisk Designer och har startat webbshoppen för att han vill dela med sig av sin passion för Grafisk Design, rena linjer och geometrisk design. Han är ensam ansvarig för allt från design till orderhantering till utskick till kund. Detta resulterar i den utmärkta kundservicen, som även kan ses på hans Trustpilot.

 

När du handlar hos WeDoArt får du fri leverans och nöjdhetsgaranti.

Om du köper en affisch tillsammans med en ram ser Stefan till att rama in affischen i den medföljande tavelramen. Då är ditt enda jobb egentligen bara att hänga på och inte minst njuta av resultatet.

Se de grafiska affischerna här  

 

Bildramar

Autentisk ek.

Ramens unika trästruktur skyddas av en UV-beläggning. Tack vare ekens naturliga, vackra toner pryder ramen alla motiv med lätt och tidlös elegans. UV-lacken skyddar träet mot UV-ljus och smuts.

Kristallklart akrylglas.

 

Akrylglas är lite dyrare än vanligt glas, men är också värt det. Även om det har samma reflekterande egenskaper och till och med väger mindre än glas, är det också splitterfritt och kristallklart - akrylglas är därför vägen framåt.

 

Enkel att hänga vertikalt och i sidled.

Flexibla metallbeslag, fasta metallfästen och ramens lätta vikt gör upphängningen enkel både i höjdled och i sidled.

 

Se alla bildramar här 

 

WeDoArt går in i miljön

100 % grön kraft – alla affischer är tryckta med en grön metod, där strömmen endast kommer från vind- och solenergi.

 

Tryckeriet är Svanenmärkt – när du köper en affisch tryckt av ett Svanenmärkt tryckeri väljer du ett tryckeri som bidrar till en renare miljö, en hälsosammare arbetsmiljö för de anställda och en renare framtid för oss alla.

 

Miljömärkt papper – WeDoArt använder endast miljömärkt papper. I dagsläget är 95 % av papperet de använder Svanenmärkt. Resten har motsvarande EU-miljöstandard.

 

Du gör skillnad för miljön om du handlar på WeDoArt

För varje föremål du köper planterar Stefan ett träd. Tack för dina träd.
Köper du 3 affischer och 3 ramar planterar han 6 träd. Eller mer korrekt, det är faktiskt som att DU planterar dina egna träd i hans WeDoArt-skog. I ett försök att vara CO2-neutral har WeDoArt slagit sig ihop med Tree-Nation, som gör en enorm ansträngning för att bevara mängden skog – detta arbete stöder WeDoArt naturligtvis.


Du kanske också gillar Se allt